RePG Enerji Firması Ne Yapar?

You are here:

RePG Enerji, gün içindeki hava bağıl nem ve ısı değişiminden elektrik üretebilen yeni bir yenilenebilir enerji teknoloji firmasıdır. “Osmoz ve Su Difüzyon Prensipleri” ne dayanan RePG teknolojisi, özel patentli türbin, jeneratör, mekanik sistemler, yazılımlar ve teknolojisi ile enerji (elektrik, ısıtma ve soğutma) üretir.

Elektrik gücü çıktısı AC veya DC olabilir. Ulusal şebekeye bağlanmak için harici cihazlara gerek yoktur. RePG Sistemleri mobil olarak yer değiştirebilir ve yeniden kurulabilir. RePG teknolojisi haraket halinde veya yeni yerinde istenirse farklı enerji kaynakları (Gün-ısı veya Jeotermal ısı) ile kolay entegrasyon sağlayarak yatırımınızı korur. Bitkiler, sebzeler ve ağaçlar milyarlarca yıl aynı teknolojiyi (ozmoz ve su difüzyonu) kullanarak kendi enerjilerini üretmektedir. RePG teknolojisi şimdiye kadar icat edilen en yeşil teknolojidir.

RePG yatırımı geri ödeme süreleri en fazla 3-4 yıldır. RePG sayesinde kendi enerji üretiminiz için bahçenizi, balkonunuzu veya çatınızı kullanabilirsiniz.

Şu anda var olan enerji teknolojisini farklı uygulamalarda aynı anda kullanılamıyorken, RePG teknolojisi Sanayi, Konut, Otel, Araba, Otobüs, Tren, Tekne, Gemi, Dron, Helikopter, Tank, Klima, Verimerkezi, Su ve Tarım uygulamalarında kullanılabilir.

Siz de daha fazla bilgi almak ve demo talebinde bulunmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.